İstanbul

Electrolux Servis Halkalı

Evlere konfor ve kolaylık getiren elektrikli süpürge teknolojisinde Electrolux hem kalitesi hem de fonksiyonelliğiyle dikkat çekiyor. Türkiye’de yaygın olarak kullanılan Electrolux markalı elektrikli süpürgelerin kullanımına ilişkin sorunlarda ise servisimiz dinamik ekibiyle yanıt vermektedir. Özellikle Electrolux Servis Halkalı hizmetlerimiz ile bölgede yoğun olarak tercih edilen Electrolux markalı elektrikli süpürgelerde uzun ömürlü bir kullanım potansiyeli sağlamaktayız.

Electrolux markalı elektrikli süpürge modellerinin kullanımı esnasında tüketicilerin karşılaşabileceği her bir arızaya istinaden dinamik ekibimizle yanıt veriyoruz. Özellikle performans sorunları, aksesuar veya teknik parça arızaları gibi her türlü olumsuz durumda bizimle iletişime geçerek, destek alabilirsiniz. Uzman teknikerlerimiz ile Electrolux süpürge cihazınızda yaşayabileceğiniz her sorun için süratli ve aynı zamanda kaliteli yanıtlar vermekteyiz. Electrolux markalı elektrikli süpürgenizin tüm bileşenlerinde değişim uygulanacağı zaman yalnızca orijinal Electrolux yedek parçalarının kullanımını gerçekleştiriyoruz.

Electrolux orijinal yedek parçalar ile yapılan her bir değişim işlemi sonrasında müşterilerimize 1 yıl süreyle geçerliliği bulunan garanti desteği vermekteyiz. Değiştirilen parçanın kalitesizliğinden veya müdahalelerin uygunsuzluğundan dolayı müşterilerimizin kesinlikle mağduriyet yaşamaları gibi bir durumun söz konusu olmamasını garanti desteğimizle güvence ediyoruz.

Halkalı Electrolux Servisi
Servis Bölgesi: Halkalı – Küçükçekmece – İstanbul
Çağrı Merkezi: 850 259 90 48
Mesai Saatleri: Pazartesi-Cuma : 08:30 – 18:30
Cumartesi : 09:00 – 17:00

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış

    Görüşünüzü Paylaşın

    444 78 56
    444 55 45 444 55 45 444 55 45 Profilo Servis İstanbul Altus Servis İstanbul Baymak Servis Demirdöküm Servis Kombicozum.com Arizacozum.com